Partner merytoryczny: Eleven Sports

David Luiz "poprawił" sędziego

Lubię to
Lubię to
0
Super
0
Hahaha
0
Szok
0
Smutny
0
Zły
0
Udostępnij

David Luiz "poprawił" sędziego i zmienił miejsce rozegrania rzutu wolnego podczas meczu 1/8 Ligi Mistrzów pomiędzy PSG i Chelsea.

David Luiz "koryguje" decyzję arbitra
David Luiz "koryguje" decyzję arbitra/

Turecki arbiter zaznaczył pianką miejsce, z którego paryżanie mieli rozegrać rzut wolny, ale David Luiz postanowił pomóc Zlatanowi Ibrahimoviciowi i nieco "skorygował" arbitra.

Brazylijczyk wykorzystał nieuwagę sędziego, zebrał piankę z murawy i pokazał koledze, aby przesunął sobie piłkę.

Na niewiele to się jednak zdało. Piłkarze Paris Saint-Germain zremisowali z Chelsea w pierwszym meczu 1/8 finału piłkarskiej Ligi Mistrzów i przed rewanżem, który zostanie rozegrany 11 marca w stolicy Wielkiej Brytanii, faworytami są londyńczycy.

Zobacz:

INTERIA.PL

Lubię to
Lubię to
0
Super
0
Hahaha
0
Szok
0
Smutny
0
Zły
0
Udostępnij
Masz sugestie, uwagi albo widzisz na stronie błąd?Napisz do nas
Dołącz do nas na:
instagram