Nicklas Porsing kończy dzisiaj 30 lat. Choć na żużlu mógłby jeszcze jeździć lekko kilkanaście lat, to od pewnego czasu nie ma go już na torach. Jest kucharzem w Kopenhadze. Talent do...
Menu dla reprezentantów Polski jest bardzo tematyczne, sezonowe, różnorodne i w dużej mierze śródziemnomorskie. Piłkarze korzystają z bardzo dużych ilości świeżych warzyw i owoców oraz...
Zbliża się Euro 2012, coraz więcej mówi się o sporcie i zdrowym trybie życia. Międzynarodowy Klub Kucharzy Reprezentacji Narodowych w Piłce Nożnej i Kucharzy Klubowych zaapelował do...
Coraz więcej ryb znajduje się w jadłospisie piłkarzy reprezentacji Polski na zgrupowaniu w Portugalii. Do ich jedzenia zachęca kucharz kadry Tomasz Leśniak, jedna z osób najdłużej...
Menu dla reprezentantów Polski jest bardzo tematyczne, sezonowe, różnorodne i w dużej mierze śródziemnomorskie. Piłkarze korzystają z bardzo dużych ilości świeżych warzyw i owoców oraz...