Już 20 listopada najlepsi skoczkowie świata powrócą do rywalizacji w Pucharze Świata. Zimowy sezon zostanie zainaugurowany w Wiśle. Niestety, z powodu pandemii koronawirusa na trybunach obiektu im. Adama Małysza zabraknie kibiców. Będą oni mogli śledzić zmagania swoich ulubieńców jedynie przed telewizorem, przy okazji przygotowując specjalną kolację, zainspirowaną przepisem Piotra Żyły. Popularny "Wewiór" opublikował w mediach społecznościowych recepturę na "wykwintną kolację", która brzmi następująco (pisownia oryginalna): "Wykwintna kolacja wg. tajnego przepisu Pietra. Dwie parówki gotój 10min. Dodaj bółke i sos pomidorowy i gotowe. Dla smakoszy kulinarnych można dodać masło na bółke, ale UWAGA wtedy danie nie będzie już fit. Danie przwznaczone nawet dla dwóch osób, polecam" - napisał Żyła. Trzeba przyznać, że efekt końcowy jest piorunujący, zwłaszcza dla fanów skoków narciarskich. TB