Reklama

Reklama

Kolegium Sędziów: Ryszka nie wypaczył wyniku

Kolegium Sędziów PZPN wydało komunikat, w którym poinformowało o decyzjach w sprawie arbitra Mirosława Ryszki.

W komunikacie, który zaprezentowała stacja Canal+, można było przeczytać, że sędzia meczu Odra Wodzisław - Wisła Kraków popełnił błędy, ale jednak nie wypaczyły one wyniku meczu. "Ocena obserwatora nie dała podstaw do ukarania sędziego." - napisano w komunikacie.

Reklama

Przypomnijmy, że w wygranym 3:2 przez Odrę meczu z Wisłą, sędzia Ryszka nie podyktował (dwóch?) rzutów karnych, które zdaniem wielu obserwatorów krakowianom się należały.

Dowiedz się więcej na temat: PZPN | kolegium

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama