Bayern walczył o Ribery'ego, ale przegrał

Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu (CAS) odrzucił odwołanie Bayernu Monachium od czerwonej kartki, którą ukarany został Franck Ribery. Oznacza to, że francuski pomocnik nie zagra w sobotnim finale Ligi Mistrzów z Interem Mediolan.

Ribery sfaulował napastnika Olympique Lyon Lisandro Lopeza w pierwszym półfinałowym meczu LM. Arbiter pokazał mu wtedy czerwony kartonik, a Europejska Unia Piłki Nożnej (UEFA) odsunęła go od udziału w trzech meczach.

INTERIA.PL/PAP

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje